4 x FOTOPOESI

4 st fotopoetiska diktsamlingar av Henry Bronett.
80 sidor fotografier, dikter och poetiska dagboksanteckningar
signerade i elegant presentförpackning.

Ordinarie pris: 128kr styck.
JUST NU – köper du alla fyra för 450kr!

Skicka ett mail till info@bronett.se med ditt namn, adress och antal exemplar du vill köpa, så skickar vi dem snarast med posten. Du betalar först då du fått din beställning via bankgiro eller swish!

Om diktsamlingarna:

Veckan Har Åtta Dagar

Är Henry Bronetts senaste diktsamling med åtta svartvita texter till åtta svartvita fotografier. Ord och fotografi om vänskap, kärlek och våra flyktiga liv. ”Ska jag dra något positivt ur vår pandemiska tid, är det vänskap och hur den så tydligt satt livets väsentligheter i fokus. Döden är tydligt närvarande och därför också förmågan till större närvaro och insikten att varje andetag är en gåva.”

Reflektioner om efter Kärlek

En djupt personlig serie om sex bilder till lika många texter som blivit till efter en relation på gott och ont. Under långa promenader, växte orden äntligen fram som kunde beskriva känslorna. Ord som blev till meningar, de jag förankrade i fotografier, ögonblick längs vägen. Så läkte jag såren, redde ut det som skett och kunde ge plats åt något nytt. Kanske, så är min förhoppning, kan dessa fotografier och texter ge läsaren inspiration.

Falling Petals (dikter på Engelska)

A sensual collection of images linked to poetry, ”photopoetry”. It deals with the question of underlying meaning amidst lifes decaying beauty, a craving for true and honest purpose, wether hidden or plain, written with a wistful touch. All photos and texts, in near black and white.

1 Sekund Bara

Den fristående fortsättningen på diktsviterna Reflektioner om Efter Kärlek och Falling Petals. Poesi och fotografi kombineras till en eftertänksam helhet. Dessa texter vill jag kalla fria kontemplationer. De är meditationer av slag, över vad som sker då vi stannar upp en sekund bara och ser vad som händer kring och i oss. Samtliga dessa fotografier är tagna med en slutartid av en sekund och bidrar till den meditativa stämningen i dikterna.

4 x FOTOPOESI av Henry Bronett.
4st diktsamlingar, 80 sidor fotografi, dikt och poetiska anteckningar
levereras signerade i elegant presentförpackning.
Pris: 128kr styck eller alla fyra för 450kr!

Skicka e-post: med namn, adress och antal du önskar köpa till: ”info @ bronett.se” så skickar jag dem snarast med posten. Du betalar först då du fått dem till: Bankgiro: 5608-7521 (porto tillkommer).