Livet,  Pressmeddelanden,  Relationer

Inyrda stunder!

Berättelsen så här långt …

Visst får man köpa fotografierna. Det är ju ändå en utställning. Varsågoda, 158 signerade konstverk till 27 stycken texter, dikter tryckta på papper som färgats för hand. Köp dem gärna, eller låt bli.

Det är inte en utställning i bemärkelsen, titta på inramad konst, stå framför, nicka, värdera om det är för dyrt eller något man skulle vilja ha hemma på väggen eller inte alls och sedan gå vidare bara. Nej, snarare är det ett kaos av fångade ögonblick, stunder som passerat och tankar som uppstått ur, med, kring dessa.

Som om någon råkat öppna dörren till galleriet och det blåst in en hel hoper fotografier och texter. Som höstlöv! Tänkte jag och sade det också högt till Carl de Bolousche, galleristen. Han nickade fundersamt och sedan tillsammans med Matilda Regazzoni, har han byggt utställningen till ett utomordentligt, härligt kaos!

Det är en hyllning till min mamma av sort. Ett otal stunder av sådant vi alla ser var dag. Sådant vi är med om i vart andetag. Det vi kanske inte tänker att vi passerar, ser, går förbi. Normalt är det sällan vi reflekterar över vilken förmån det är att få vara närvarande i dem. Där möter jag också min mamma. I stunder som i nästa ögonblick yr förbi, flyter bort, som min mamma sedan inte längre minns.

Dessa stunder har nu yrt in till Art Sight och väntar på att få bli betittade,
betänkta och upptäckta!

Så visst, ni både kan och får mer än gärna köpa fotografierna, signerade konstverk alla. Fast att ställa sig framför en ram i vilken det finns en tavla? Nej det blir det nog inte värst mycket med den här gången.

På Art Sight väntar ett yrväder av ögonblick, vackra, fula, sköna, underliga…
ett härligt kaos i text och bild.

Hjärtligt Välkomna och gärna flera gånger!

Från 5-30 sept,
Galleri Art Sight, Hornsgatan 36a.
Onsdag-Söndag 12-17

Henry Bronett.

LÄMNA ETT SVAR

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *