galleri

Här hittar du ett urval av mina konst-foton. Ser du något du tycker om fyller du bara i formuläret (nederst på sidan), med namn, e-post och vilket eller vilka fotografier som intresserar dig – vi kontaktar dig snarast!

Tylbrants val:
De här tre gillar jag verkligen! Påpassligt fångat, fina ögonblick, bra balans och underhållande variation. Bra att du kör dem i så stora format också, måste våga lite!” – Fotografierna i den här samlingen har valts ut särskilt av kände Stockholmsgalleristen och konstkännaren, Anders Tylbrant. De är signerade i en kraftigt begränsad upplaga om endast tre exemplar per fotografi. Finns också att köpa hos: Nordic Art Gallery på Birkagatan i Stockholm.

(klicka på fotot för fullständig version!).

Skeppsholmsbrons kungakronor är säkert ett av Stockholms mest älskade turistmotiv. Här är ofta fullt av turister som vill låta fotografera sig med kronan. Kunde inte låta bli att göra min version, en ordentligt färgstark med Strandvägen i bakgrunden.

Skeppsholmsbro krona Foto. Stlk. 38 x 50 cm
Signerad 1-25. Tryck: fine-art syrafritt akvarellpaper.
Pris: 4.200 kr

Prunus cerrulata Balthasar
Förtjust i konstnärer som Balthasar van der Ast med sina fantastiska blomsterarrangemang, snäckskal och insekter. Fotografiet nedan är en blygsam hyllning till honom och de konstnärer vars aptitliga anrättningar gärna smyckade de välburgna barockhemmen i bl.a. Holland.

porto tillkommer på samtliga priser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *